Najopasniji rezultat Podcast Sport

20 pitanja (i odgovora) o Evroligi, Partizanu, Zvezdi i NBA

U 25. epizodi podcasta Najopasniji rezultat, prvi put košarkaški deo rotacije odgovara na pitanja slušalaca

/ Bane T. Stojanovic / ATA Images / Profimedia
nov 28 2023, 18:49

Podeli

Britanci bi rekli da je prošlo dva tuceta, Srbi i ostali četvrt od zlatne epizode – Najopasniji rezultat stigao je do svog 25. izdanja, po mnogo čemu specifičnom.

Prvo, u ulozi domaćina nije bio Uroš Jovičić, kao u svim prethodnim epizodama, jer najava bronhitisa nije bila saglasna sa sat vremena snimanja promuklog, hrapavog glasa. Miloš Jovanović koji ga je odmenio, naravno, ima svoju teoriju o tome. Uroš je bio u „režiji“ i preko video „kontrolisao stanje na parketu“, na kom su podkasterski pikenrol odigrali pomenuti Miloš i Toni Lazarušić.

Drugo, ova epizoda je specifična jer prvi put košarkaški deo rotacije Najopasnijeg rezultata odgovara na pitanja slušalaca. Izabrali smo dvadesetak najboljih i najlogičnijih za trenutni kontekst, a ljubitelje evropske i domaće košarke može da raduje što je takvih pitanja bilo tri puta više nego onih o NBA ligi.

Probali smo da objasnimo defanzivne ideje Željka Obradovića. Da proniknemo u sudbinu Tobija, Simonovića i pomalo Nejpira. Da seciramo trenutno stanje večitih rivala. Da predvidimo sudbinu Nikole Topića na draftu, ali i pretresli najvrelije teme sa druge strane okeana.

Slušajte nas dok gledate ovonedeljno izdanje fudbalske Lige šampiona, ili dok se lečite od bronhitisa, ili dok lažete sebe kako više nikada nećete da se nervirate zbog košarke.

Hoćete, ali učinite to sa stilom. Na svim audio platformama i na YouTube kanalu Velikih priča.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price