Ostalo

“Svakoga dana u svakom pogledu…”: Igrajte veliki kviz znanja koji je osmislio legendarni pobednik Kviskoteke

Svakog dana, posetioce sajta www.velikeprice.com očekuje novi kviz "Uhvati zeca", a tu je i vikend-specijal

/ Ilustracija Velike priče
sep 06 2023, 04:00

Podeli

Gotovo da nema osobe koja ne voli kvizove – već decenijama su ovi formati najgledaniji na televizijama – a sa usponom interneta i društvenih mreža, svako od nas je postao pomalo “kvizoman”.

Najbolji kvizovi su oni uz koje se dobro zabavite, ali možete i mnogo da naučite. Upravo takav je Veliki kviz znanja “Uhvati zeca”, koji se od danas može igrati na portalu Velike priče, mestu koje okuplja najpoznatije novinare, pisce i stručnjake sa prostora bivše Jugoslavije.

Autor svih pitanja je legendarni pobednik Kvisoteke, naš poznati istoričar Predrag J. Marković, koji je za prvi regionalni sajt velikeprice.com osmislio takmičenje u znanju od tri igre: “Pitalica”, “Tajanstvena slika” i “Pitanja i odgovori”.

Sva pitanja zasnovana su na opštoj kulturi, a svi učesnici će od autora kviza dobiti i objašnjenje za svaki odgovor i saikupljati bodove u velikoj trci znanja.

Svakog dana, posetioce sajta www.velikeprice.com očekuje novi kviz “Uhvati zeca”, a tu je i vikend-specijal – veliki nedeljni kviz uz koji će vam dani odmora proći još lepše i zanimljivije.

Test znanja biće moguće rešavati i na aplikaciji Velike priče, koja je dostupna za iOS i Android uređaje.

Pravo da igraju imaju svi registrovani korisnici sajta Velike priče, a kviz “Uhvati zeca” potpuno je besplatan.

Odigrajte igru na ovom linku – i srećno!

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price