Kultura

Šta nam je prećutao Bon Jovi?

„Thank You, Goodnight“ nije onakav dokumentarac kakav fanovi zaslužuju

/ ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
maj 29 2024, 05:00

Podeli

No one heard a single word you said

They should have seen it in your eyes

What was going around your head…

Runaway (Bon Jovi, 1984)

 

Ispred reda mikseta, okružen trima gitarama i pojačalom, sedi Riči Sambora, dugogodišnji gitarista i jedan od originalnih članova benda Bon Jovi. U crnoj kožnoj jakni, sa ogrlicom sa hipi peace priveskom i isfeniranim šiškama, čovek bi pomislio da je ovo intervju sa njim iz devedesetih a ne 2022.

„Pričamo istinu ili ćemo da lažemo?“, sa osmehom pita Sambora dok u pozadini kreće pesma „Runaway“ koja je proslavila njegov sad već bivši bend.

Tako se završava prva epizoda Huluove dokumentarne serije ili, bolje rečeno, rokumentarca „Hvala vam, laku noć!“ („Thank You, Goodnight!“, 2024) o jednom od najvećih bendova sa američke rok scene, Bon Jovi. Međutim, pojava Ričija Sambore na samom kraju, i još sa ovom rečenicom, došla je kao najava neke nove priče koju čak ni fanovi nisu čuli. U neku ruku, to se i desilo. Mada, nažalost, dosta toga je ulepšano i izostavljeno.

 

 

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price