Pantelićev Georeport Podcast

Pantelićev Georeport – Epizoda IV: Nemačka, Francuska, desnica i NATO

Deset pitanja o Nemačkoj, Francuskoj, desnici i NATO-u – i deset odgovora

/ Ilustracija Screenshot / Velike priče
apr 08 2023, 17:46

Podeli

Dobro došli u četvrtu epizodu Georeporta na Velikim pričama.

Kao što smo obećali, u ovom izdanju podcasta ćemo se baviti Evropom. Njenim najvažnijim državama, Nemačkom i Francuskom, ali i napredovanjem desnice na Starom kontinentu i predstojećim ulaskom Finske i Švedske u NATO.

Kakvog je zdravlja Nemačka i da li je Šolc stoik ili slabić? Zašto je nemački kancelar snishodljiv prema Kini? Da li je Nemačka prvi put između dve vatre?

Zašto je Francuska zemlja protesta? Zašto napreduje desnica u Evropi? Ulazak Finske i Švedske u NATO – epohalna promena ili sertifikovanje činjeničnog stanja?

Polazimo od ideje da izađemo u susret onima koji više vole da slušaju nego da čitaju, a cilj nam je da počnemo da komuniciramo direktno sa vama i da debatujemo o velikim spoljnopolitičkim temama.

Slušajte i gledajte “Pantelićev Georeport” svake nedelje na YouTube kanalu Velikih priča i svim popularnim streaming platformama.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price