Sport

Veliki okrugli sto – Šta može Zvezda u Ligi šampiona: Siti, Lajpcig, Jang Bojs…

Kako sportska redakcija Velikih priča gleda na žreb za Ligu šampiona, otkrivamo za sada već standardnim okruglim stolom

Crvena zvezda na žrebu / NICOLAS TUCAT / AFP / Profimedia
sep 01 2023, 13:30

Podeli

Fudbaleri Crvene zvezde na žrebu u Monaku dobili su protivnike u grupnoj fazi Lige šampiona. Crveno-beli igraće u grupi G, u kojoj su još Mančester siti, Lajpcig i Jang Bojs.

Prve reakcije čelnika kluba koji su u velikom broju pošli na žreb bile su – kisele. Izrazi lica nakon što je Zvezda izvučena u grupi sa Sitijem i Lajpcigom slali su jasnu poruku: „Što baš ovi?“

Na klupskoj televiziji, kapiten ekipe Aleksandar Dragović reagovao je na sličan način, vidno razočaran procedio: „Pi, je..m ti fudbal“.

Kada je iz četvrtog šešira u grupu G stigao Jang Bojs, kao da je Zvezdina delegacija malo odahnula, pa su i u izjavama posle žreba bili pažljivi optimisti.

Kako sportska redakcija Velikih priča gleda na žreb za Ligu šampiona, za sada već standardnim okruglim stolom otkriće nam Vladimir Novaković, Marko Prelević i Uroš Jovičić.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price