Dragan Stojković Piksi
Sport

Veliki okrugli sto: Draganeeeeee…

Deo sportske ekipe Velikih priča istočno od Drine, odgovarao je na (teška) pitanja čitalaca i slušalaca podkasta Najopasniji rezultat o reprezentaciji Srbije

Dragan Stojković Piksi Dragan Stojković Piksi / Dusan Milenkovic / ATA Images / Profimedia
okt 20 2023, 12:47

Podeli

Bili Boris Dvornik, Kemal Monteno i Oliver Dragojević. Ne zvuči kao početak vica, zvuči kao nešto što se stvarno dogodilo i možda i jeste i možda je – da stvar bude, hm, lepša – i sada moguće. Ali smo ih mi zaista spojili u svim (popkulturnim  i ostalim) paralelama koje smo pokušali da izvučemo oko fudbalske reprezentacije Srbije.

Slušaoci podkasta “Najopasniji rezultat” u najnovijoj epizodi – Q&A specijal – dobili su odgovore na brojna pitanja, ali su ona o reprezentaciji Srbije preskočena. Malo zbog toga što je svako zahtevalo predugu raspravu, a malo zbog toga što smo želeli da sačekamo da se odigra utakmica Srbije i Crne Gore na stadionu Rajko Mitić.

Sad kad jeste – Srbija je, to već znate, pobedila 3:1 i došla na bod od Evropskog prvenstva – odlučili smo da se okupimo u poznatom sastavu da odgovorimo na sve što ste nas pitali i što, realno, zanima sve koji makar jednom godišnje navijaju za reprezentaciju Srbije.

Ima tu i Dvornika i Dragojevića i Montena, iako su reči manje birane, iako nisu tanane i fine, nego upućene direktno u meso, “uz najbolju nameru”.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price