Oklahoma
Sport

Prestijev manifest, “The Chet code” i tim u koji niko nije želeo da dođe

Zašto bi Oklahoma mogla da bude najveće čudo NBA sezone...

Oklahoma OKC. / USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia
nov 24 2023, 11:11

Podeli

Osim Atlante, a to ionako pripisujem navijačkom sentimentu, postoje još točno 4 ekipe koje su na početku nove NBA sezone totalno okupirale moju pažnju. Američki writeri to zovu League Pass Rankings, odnosno poredak timova koje najviše (i najmanje) vrtiš na NBA-ovom pretplatničkom streaming servisu. Interesantno je to da su ove četiri momčadi među najmlađima u ligi.

Ne znam koji se vrag dogodio da je moj klasični League Pass Ranking doživio takav preobražaj jer uvijek su me na početku sezone zanimale najjače i najbolje ekipe od kojih imamo velika očekivanja na proljeće, a ne one koje ne znaju gdje udaraju na parketu i koje će kompetitivnu košarku prestati igrati do Nove godine.

Aha, zapravo, znam što se dogodilo. Barem tri od ove četiri ekipe ne upadaju u taj stereotip klinaca koji igraju neodgovornu košarku. Dapače, neke od ovih timova lako bismo mogli gledati i na proljeće.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price