Najopasniji rezultat Podcast

Žreb za EURO 2024: Ko 90% osvaja Evropsko prvenstvo, a ko 100% neće

Nova epizoda podkasta "Najopasniji rezultat" o temi o kojoj će se pričati do narednog juna. Minimum.

/ Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia
дец 05 2023, 23:44

Podeli

Pred vama je 26. epizoda podkasta „Najopasniji rezultat“ u produkciji Velikih priča i pošto narod to voli, opet pričamo o reprezentacijama, ovoga puta o žrebu za Evropsko prvenstvo koji je održan u hamburškoj Filharmoniji i koji je kreirao vrlo zanimljive grupe na predstojećem takmičenju za najbolju ekipu Starog kontinenta.

Posle jedne epizode pauze od slušanja Uroševog glasa, on je ponovo domaćin i ovoga puta nešto dubljim i promuklijim glasom sproveo je sebe, Vladu Novakovića i Mihu Topića kroz svih šest grupa i kroz priču o očekivanjima, nadanjima i potencijalnim rešenjima za očigledne probleme koje imaju svi.

Svi sem Francuske. Kojoj je to, samo po sebi, dovoljan problem. Dotakli smo se malo i toga kako bi njihov sistem, koji Dešam/Dešan godinama drži utegnutim, mogao da se raspadne i ko bi prvi mogao da izazove taj seks skandal. Sve mimo toga, bila je ozbiljna analiza ko kako igra, ko bi mogao da bude dark horse, a ko samo horse.

Naš trojac je pokazao veliku sumnju u kvalitete Italije iako znaju onu staru narodnu da su „Italijani turnirska ekipa i oni igraju na rezultat“.

Ali je svako pojedinačno optimista za poneku reprezentaciju – Vlada za Nemačku i Belgiju, Miho za Francusku, Uroš standardno teško može da bude optimista, ali veruje da bi Hrvatska opet mogla podaleko. Jedino nema optimizma kad je u pitanju put Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Analizirali smo do detalja i koje su slabe tačke Engleske, Danske i Slovenije, protivnika preko kojih bi Piksijeva Srbija morala do druge faze. A to bi zaista bilo svetsko čudo. Ili evropsko.

Slušajte nas na svim audio platformama i na YouTube kanalu Velikih priča.

Poštovani, pročitali ste 1 besplatan članak.
Da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price