Gvardiola
Najopasniji rezultat Podcast Sport

Podcast Najopasniji rezultat: Ovo radimo poslednji put – Analiza svih grupa Lige šampiona

Sa koje grupe se prebacuje na filmove o kaubojcima, a na koju se lože fudbalski štreberi. I kako će Zvezda ovo?

Gvardiola Gvardiola / Alan Martin / Actionplus / Profimedia
sep 20 2023, 06:30

Podeli

Treća epizoda druge sezone podkasta Najopasniji rezultat je pred vama i dok je budete puštali velike su šanse da na TV ekranu pred vama titraju prve utakmice grupne faze Lige šampiona. O tome je u ovoj epizodi i reč – Saša Ibrulj, Vladimir Novaković, Mihovil Topić i Uroš Jovičić najavljuju novu sezonu najjačeg evropskog takmičenja.

Poslednji put ćemo gledati Ligu šampiona u ovakvom izdanju (ili makar poslednji put u naredne tri godine), pa smo joj posvetili dužnu pažnju. Uz Premijer ligu, Liga šampiona biće jedna od najvažnijih tema čitave druge sezone Najopasnijeg rezultata.

Svaki od naših članova stalne rotacije predstavio je po dve grupe i uz uvodnu priču o svakoj grupi odgovorili smo na veliki broj pitanja koja slušaoci podkasta mogu da postave pred svaku epizodu na Instagram nalogu Najopasnijeg rezutlata.

Naravno, najviše pitanja bilo je u vezi sa grupom u kojoj se nalazi Crvena zvezda, a u ovoj epizodi samo smo se nadovezali na priču o crveno-belima koju smo već snimili u prvoj epizodi. U međuvremenu, tim Baraka Bahara je doživeo dva vezana poraza u domaćem šampionatu i sa mnogo upitnika je otputovao u Mančester.

Tim koji dočekuje srpskog šampiona ima oko sebe najmanje upitnika – Siti je favorit za osvajanje i ovog takmičenja, ali obično se ispostavi tačnim onaj kliše, da je teže sačuvati nešto nego osvojiti.

Vlada je detaljno analizirao grupu u kojoj se nalazi Mančester junajted i grupu u kojoj se nalazi Antverpen. Mihovil posvetio pažnju možda i najuzbudljivijoj grupi u najavi – ona u kojoj su Real, Napoli, Union Berlin i Braga. Saša nas podsetio koje su grupe najdosadnije. Uroš kontroverzno izrekao da grupa u kojoj su PSG, Dortmund, Milan i Njukasl nije “grupa smrti”.

Osim ako smrt ne posmatramo vanfudbalski.

Radi smo da diskutujemo sa vama iako ćemo uvek i sa svim raspoloživim (i neraspoloživim) argumentima braniti svoje ideje. Uskoro će i za to biti prilike, upravo na sajtu Velike priče.

Do tada, slušajte Najopasniji rezultat na svim audio striming servisima i na YouTube-u.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price