EURO2024 Najopasniji rezultat

Srbija se izvukla protiv Slovenije, Hrvatska nije protiv Albanije

Treća epizoda specijala Najopasnijeg rezultata o Evropskom prvenstvu u fudbalu

Saša, Uroš i Vlada, o utakmici Srbija – Slovenija i drugim važnim temama sa Evropskog prvenstva / Ilustracija Velike priče
jun 20 2024, 20:04

Podeli

Fudbalska reprezentacija Srbije preživela je utakmicu sa Slovenijom. Ali bukvalno. Golom Luke Jovića u 95. minutu meča, fudbaleri Srbije osvojili su prvi bod na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i sačuvali šansu za plasman u nokaut fazu turnira.

Te šanse jesu mnogo tanje, ali i dalje postoje.

Selektor je rekao da je zadovoljan kako je njegov tim izgledao u većem delu utakmice, da je to stil koji Srbija želi, da je pravo čudo kako Mitrović nije iskoristio svoje šanse i poručo da “Srbi ne umiru tako lako”.

Njegov partner u populizmu Zlatko Dalić nije imao toliko sreće, da gol u poslednjim trenucima utakmice može da okrene u svoju korist posle bledog izdanja svog tima. Jer je gol u poslednjim trenucima postigla Albanija, a ne Hrvatska.

I Orlovi i Vatreni sada moraju da pobede teške protivnike u poslednjem kolu grupne faze, ali će vam uvežbani populisti reći da bi, samo da je neko pre početka turnira ponudio da posle drugog kola “sve bude u našim rukama”, mi to oberučke prihvatili.

Kakve su kalkulacije za treće kolo?
Zašto su Englezi ovako užasni?
Ko je do sada najveći favorit za osvajanje?

Slušajte Najopasniji rezultat!

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price