Najopasniji rezultat Podcast Sport

Najopasniji rezultat Specijal – Veliki Q&A: 30 pitanja i još više odgovora

Dosad ste ih slušali, sada ih gledajte: Vladimir Novaković, Saša Ibrulj, Mihovil Topić i domaćin Uroš Jovičić

Barak Bahar, trener Crvene zvezde / Dusan Milenkovic / ATA Images / Profimedia
okt 17 2023, 22:42

Podeli

Pred vama je 18. i po svemu specijalna epizoda podkasta Najopasniji rezultat. Prvi put imaćete priliku da nas ne samo slušate (na svim audio striming platformama) nego i da nas gledate (na YouTube).

A kako slika govori i otkriva više od reči, tako ćete imati priliku da vidite i neka čuda prirode – u jednom takvom čudu nestane struje i interneta u Stokholmu, pa tako nestane i jedan naš sagovornik usred epizode. Da smo kao do sada snimali audio epizodu, ne bi bilo takve čari. A ne biste videli ni koliko se zapravo tokom snimanja svake epizode smejemo.

Osim toga, ova epizoda je specijalna i zbog toga što je prva Q&A koju smo organizovali. Nije bilo samo jedne teme ili nekoliko pitanja u fokusu, bilo je mnogo tema jer te vi postavili najrazličitija moguća pitanja.

Prvi deo emisije posvećen je pitanjima o domaćem (regionalnom) fudbalu – jer o tome nemate priliku često da slušate na Velikim pričama – a drugi međunarodnom fudbalu i gotovo svim pitanjima koja ste nam postavili.

Bila je opcija i da ovaj Q&A pretvorimo u dve različite epizode, ali smo ipak odlučili da sve bude na jednom mestu – za ona kojima se ne sluša o domaćem fudbalu (a vrlo je zabavno, obećavamo), tu je i prečica: priča o međunarodnom fudbalu počinje na …

Neka pitanja smo ostavili u domenu vaše mašte, ali i iščekivanja jer će njihovi odgovori biti objavljeni u posebnim tekstovima na Velikim pričama, od nekih smo odgovora napravili nauku, a od nekih pitanja i odgovora dobro zezanje.

Ovo je samo jedan u nizu koraka ka intenzivnijoj interakciji sa publikom, a sledeću Q&A epizodu najavljujemo za novogodišnji specijal.

Slušajte Vladu, Mihu, Sašu i Uroša i očekujte neočekivano u ovoj epizodi punoj političke nekorektnosti.

Slušajte podcast Najopasniji rezultat na YouTube, Spotify, sajtu Velike priče i svim striming platformama

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price