PAQITOV PUT Podcast

Langouste: Pariz s pogledom na Savu i Dunav

10. epizoda podkasta Paqitov put

/ Ilustracija VP
мар 04 2024, 11:52

Podeli

Nedeljni ručak ima najmanje veze sa ručkom. To je osećaj da porodica ima svoje ustaljene rituale. Odlazak na sladoled nema veze sa deficitom šećera. To je potreba da se ode u šetnju i da se razgovara. Poslovni ručak? Ni tu niko nije gladan. To je priča o ostavljanju utiska – izborom mesta, izborom hrane i pića, poznavanjem prilika, odavanjem utiska lakoće postojanja u kom su detalji poput jastoga i penušavca i dezerta samo scenografija.

Okej, u ovoj priči jastog nije samo scenografija. Langouste – kako to Francuzi kažu – je restoran u Beogradu u kom je hrana i povod i suština. I poslovni ručak zbog ručka. I zbog utiska.

Kako Pavle Branković, najpopularniji food influencer na ovim prostorima, u svojoj novoj epizodi Paqitovog puta to kaže – njegovo omiljeno mesto. Zbog pogleda. Zbog usluge. Zbog ambijenta. I zbog…

Hrane, naravno.

Ko tačno prebroji broj uzdaha i sintagmi „savršeno“ i „bolesno dobro“, u ovih gotovo sat i po priče o fajn dajning riznici u srcu Beograda, može da se pohvali vrhunskom koncentracijom.

Langouste je svakako mesto gde koncentracija lako popušta i čula preuzimaju komande.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price