Najopasniji rezultat Podcast Sport

Kako znamo ko će proći u polufinale Lige šampiona?

+ prva nagradna igra u istoriji podkasta „Najopasniji rezultat“

/ Oli SCARFF / AFP / Profimedia
apr 09 2024, 20:18

Podeli

Ima da ih izatletiče.

Ma ima da ih iščoliraju.

Zvuči kao neki citat iz Top liste nadrealista – a poneka epizoda i podseća količinom budalaština i dobre energije na legendarni humoristički šou. Pred vama je 43. epizoda podkasta Najopasniji rezultat, u produkciji Velikih priča, u kojoj realno nema mnogo budalesanja, ali ima neuobičajeno mnogo saglasja između redovnog domaćina Uroša i našeg Vlade koji se po običaju javlja sa sunčanog prozora u Antverpenu.

Saglasni su čak i oko toga da li je bio penal u utakmici njihovih omiljenih klubova. A saglasni su i ko bi u četiri četvrtfinalna para u Ligi šampiona mogao da prođe dalje. Bez pređašnjeg dogovora – 4/4.

O Ligi šampiona je u čitavoj ovoj epizodi reč.

A najveći deo vremena pričao se o parovima koji se igraju ovog utorka i naredne srede. Real i Siti su glavni favoriti za osvajanje i žreb je odlučio da ih smesti u četvrtfinalni duel, a da ko prođe u polufinalu igra sa još dve od top pet najjačih ekipa u Evropi u Ligi šampiona. Zabava je zagarantovana.

Vlada i Uroš su izdvojili ključne tačke koje bi mogle da usmere četvrtfinalne dvomeče – levu stranu Reala i desnu Sitija, koje će se sudariti u nezadrživm jurišu punom slabih tačaka; precenjenost Arsenala i potcenjenost Bajerna; dobar posao Luisa Enrikea; i čoliranje.

Ko od slušalaca i čitalaca u komentarima na YouTube pogodi čitav rasplet LŠ ko prolazi u četvrtfinalima i ko ide do finala, dobija od domaćina podkasta godišnju pretplatu na Velike priče.

Malo li je na ovu skupoću? Ovaj, glupoću.

Slušajte nas na YouTube i na svim audio striming platforamama.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price