Nobody Wants This serija Netflix Kristen Bel i Adam Brodi
Kultura

Šta je to što niko ne želi?

Netflixov novi hit "Nobody Wants This" jeste romantična komedija, ali nije "Zgodna žena" niti "Odbegla mlada"

Nobody Wants This serija Netflix Kristen Bel i Adam Brodi Kristen Bel i Adam Brodi u kupovini… dobro, u epizodi serije “Nobody Wants This” / Netflix / Everett / Profimedia
okt 12 2024, 10:03

Podeli

Prva sezona “Nobody wants this” je i dalje trenutno u top 10 najgledanijih sadržaja na platformi Netflix, a producenti su već najavili da će — biti i druge. Šta je to što niko ne želi, ako očigledno svako želi da gleda romantičnu komediju sa Kristen Bel i Adamom Broudijem u glavnim ulogama i to u dve sezone?

“Nobody wants this” je, osim što je naziv serije takođe i naziv istoimenog podkasta o seksu i vezama koji Džoan (Bel) vodi sa svojom sestrom Morgan (Džastin Lupej, koju HBO publika zna kao Vilu iz serije “Succession”). U svom podkastu sestre, kao i sve sestre, drugarice svakodnevno pričaju o vezama, odnosima sa muškarcima, otkrivajući dosta toga o sebi sve dok se Džoan ne zaljubi u Nou (Brodi), rabina iz lokalne sinagoge.

“Will they? Won’t they? Should they?” stoji napisano na posteru koji izgleda kao bilo koji poster romantične komedije iz devedesetih godina, a u kombinaciji sa ovo dvoje glumaca i na osnovu njihovih gostovanja, intervjua i komentara neposredno pred početak emitovanja serije, međutim, ukoliko ste očekivali “Zgodnu ženu” ili “Odbeglu mladu”, ovo ipak nije to.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price