Osnovna škola vladislav Ribnikar
Društvo

Žigosanje Ogledne osnovne škole Vladislav Ribnikar

Poznato je da reč brendiranje potiče od reči žigosanje. Toga jutra 3. maja 2023. godine u 8.40 dogodio se strašni čin. Neshvatljiv ogled zla u oglednoj školi. Stravično rebrendiranje. Žigosanje dece, roditelja, nastavnika, komšija, građana, ljudi

Osnovna škola vladislav Ribnikar Ribnikar / Foto arhiva autora
maj 08 2023, 05:00

Podeli

Ogledna osnovna škola Vladislav Ribnikar je vrhunski domaći brend. Elitna obrazovna ustanova sa tradicijom i kvalitetom. Nalazi se na Vračaru i nastala je pre skoro pola veka ujedinjenjem dveju susednih osnovnih škola, Aleksa Šantić i Slobodan Princip Seljo. Sa gornje strane je delom naslonjena na stambenu, a delom na zgradu Nacionalne službe za zapošljavanje. Sa donje strane se graniči sa Trećom beogradskom gimnazijom. Inače, prostire se na velikom placu između ulica Kralja Milutina i Svetozara Markovića. Obe ulice su jednosmerne. Obe počinju Tašmajdanskim parkom.

I završavaju Kliničkim centrom.

Ogledna osnovna škola Vladislav Ribnikar ima zgradu u obliku ćiriličnog slova P, sa dva ulaza i dva sprata, na kojima se nalaze 34 učionice. Poseduje kabinete za biologiju, hemiju, fiziku, likovnu kulturu, muzičku kulturu i versku nastavu. Takođe, ima dva kabineta za tehničko obrazovanje i dva informatička kabineta, modernu učionicu za dvojezičnu nastavu sa interaktivnom pametnom tablom, multimedijalni centar sa bibliotekom i dokumentaciono-informacioni centar za francuski jezik. Koristi i svečanu salu, dve fiskulturne sale i gimnastičku salu. Tu su još i četiri učionice opremljene za dečji boravak, dve zbornice, administrativne kancelarije, kuhinja sa trpezarijom i kafeterija.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price