Društvo

Razgovor sa nevidljivom ženom

Većina ruskih državljanki koje se bave prostitucijom u Srbiji nemilosrdno je eksploatisana od agenata i stanodavaca, a tu je i korumpirana policija koja ih maltretira i zlostavlja

/ Image by Freepik
okt 03 2023, 05:00

Podeli

Svi znamo da su Nađa i devojke slične njoj tu negde, da postoje. Znamo, a opet biramo da ih ignorišemo. I nju, i njene koleginice, i sve ostale vrste seksualnih radnica. Valjda su baš iz tog razloga svi oni istovremeno i veoma ocrnjeni i veoma “svrsishodni”. Nađa je samo jedna od 700 do 800 ruskih državljana koji u Beogradu žive i u njemu se bave prostitucijom. A pošto je prostitucija u Srbiji ilegalna, neretko se dešava da Nađa i žene slične njoj budu brutalizovane ili pretučene od klijenata. Većina je nemilosrdno eksploatisana od agenata i stanodavaca, a tu je i korumpirana policija koja ih maltretira i zlostavlja, neprestano im preteći deportovanjem. 

Ipak, Nađa sebe ne predstavlja kao žrtvu, niti krivi druge. Ona je odabrala svoj put, i ma kolikim patnjama i bolima taj put bio popločan, on je njen. Kao i većina ljudi, Nađa radi, bori se za život i često mrzi svoj posao, ali ponekad i sama uspe da pronađe zadovoljstvo u njemu. Iza njenog vitkog tela i našminkanog lica, njenih veštačkih trepavica, noktiju i sramežljivog osmeha, krije se mlada, odlučna, brutalno iskrena žena koja se otvorila i ispričala priču onako kako bi se malo ko usudio. 

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price