Društvo PAQITOV PUT

“Paqitov put” do najboljih restorana, kultnih kafana i fast-fudova

U serijalu "Paqitov put", u produkciji Velikih priča, najuspešniji food influencer na našim jezicima, Pavle Branković obilazi region i traga za ukusima Balkana

jul 14 2023, 08:30

Podeli

Lako je prevariti oko, ali je jako teško prevariti srce.

Nije Al Paćino tu rečenicu izgovorio u filmu “Karlitov put”, u režiji Brajana de Palme – i pitanje je da li je uopšte ikada to izgovorio, ili mu je samo pripisano – ali je ta teza važila za svaku njegovu ulogu. Alu svi veruju. I kada ga Šon Pen, u spomenutom filmu, kao briljantni advokat izvede iz zatvora, poveruje mu da će zaista posle gangsterskog staža raditi posao iz snova. A posao iz snova je kupovina salona automobila na Bahamima i izdavanje kola bogatim turistima. Zvuči savršeno?

Postoji i nešto bolje od toga. Zamislite da idete po najboljim restoranima, kultnim kafanama, najzabačenijim udžericama za koje ste dobili preporuku i jedete. I to je to. To je posao. Idete po Balkanu, jedete i pričate o hrani. To nije Karlitov, to je “Paqitov put”.

@velikeprice U serijalu “Paqitov put”, u produkciji Velikih priča, najuspešniji food influencer na našim jezicima, Pavle Branković obilazi region i traga za ukusima Balkana #paqito #food #foodie #foodguide #foodserbia #tiktoksrbija #foodinfluencer ♬ original sound – VAŠA VELIKA PRIČA POČINJE OVDE

Najuspešniji food influencer na našim jezicima Pavle Branković, mnogo poznatiji po nadimku Paqito, u produkciji Velikih priča, obišao je čitav region – i tek će ga obići – zaustavljajući se u svakoj tački koja bi mogla da čini koordinatni sistem ukusa Balkana. Ovo je priča o tome kako je nastajala i kako nastaje i dalje prva sezona najzabavnijeg gastronomskog kontenta koji ćete obožavati. Priča o našoj gastronomskoj sceni i o načinu na koji ćemo vam je predstaviti.

Jer lako je prevariti oko, ali je jako teško prevariti Paqita.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price