JESI LI VIDEO OVO?

“Dragi Ante, šta je muškarac bez lamborginija…”

"Ne znam jesi li video to, neki klipan, sin Vučićevog kuma, juri kolima 200 na sat po centru Beograda i proziva policiju da mu ne smeju ništa"

mar 29 2023, 12:06

Podeli

Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović će se na sajtu Velike priče dopisivati u novoj kolumni “Jesi li video ovo?”

Ovo je Dražin odgovor na prethodni tekst Ante Tomića.

***

Dragi Ante,

To što si napisao prošle nedelje o smislu kanalizacije kao smislu civilizacije jeste prava tema o smislu današnjeg života, kada se pitamo zašto je ta nova, “dubaična” elita, jedna bahata, sebična i pohlepna skupina, a zajednica se, kao što kažeš, udavila u poplavi g..ana.

Srbi su još 1871. godine svog sujetnog apsolutistu pokušali da udave u govnima, što je bio jedan od najoriginalnijih atentata u bogatoj istoriji ubilačkog odnosa srpskog naroda i srpskih vladara. Srbi ga prvo obožavaju, pa ga posle ubiju.

Budući kralj Milan Obrenović je 6. oktobra te godine otišao u poljski klozet tokom posete Smederevu, daske na podu nužnika su popucale a on je propao u septičku jamu. Odatle su ga jedva živog izvukli združenom akcijom organa bezbednosti, te je to bio jedan od retkih primera da nekog vođu Srba uspeju da izvuku iz fekalija u koje je upao do guše. Jer ovi ovde uvek toliko potonu u isti sadržaj i bez upadanja u septičku jamu da ih ne može spasti ni zajednički poduhvat Gorske službe spasavanja, Mornaričkih foka i Ronilačkog kluba “Sunđer Bob Kockalone” iz Surdulice.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price