Sport

#samousrbiji

Kako se Belgija "raspala kao Jugoslavija"

Kurtoa / Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia
jun 21 2023, 05:00

Podeli

Vest je počela da kruži mrežama dva-tri sata pre konferencije za medije belgijske reprezentacije pred utakmicu sa Estonijom. Posle subotnjeg remija sa Austrijom došlo je do sukoba u samom vrhu nacionalnog tima, oko kapitenske trake, umešan je Thibault Courtois, ali će zvaničnici to pokušati da zataškaju pričom o povredi, prenosili su dobro obavešteni izvori™. Onda se pred kamerama pojavio selektor Domenico Tedesco.

“Mogao bih da vam kažem da je povređen, ali to ne bi bilo fer prema mom stručnom štabu, igračima, javnosti. Iznenađen sam, šokiran. Nisam očekivao nešto ovakvo”, pojadao se Nemac italijanskog imena, rođen u Italiji sa prezimenom koje znači – Nemac.

Mediji su eksplodirali od sreće. Posle decenija guranja svake problematične situacije pod tepih, što je kulminiralo u eri Roberta Martineza, konačno neko hoće sve da im kaže. Video sam i pročitao osam izveštaja, nijedan nije propustio da ovo kaže.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price