Kako da izgradite dobar život Podcast

Leto je: Kako da se stvarno odmorite

U 18. epizodi podkasta sa psihoterapeutkinjom Ivom Branković razgovarali o nečemu što smo zaboravili – čemu odmor stvarno služi – a to je kako da se stvarno opustite

/ Image by pikisuperstar on Freepik
jul 08 2023, 05:00

Podeli

Među mnogobrojnim savetima za leto i vreme odmora i opuštanja retko ćete čuti savete kako da se stvarno odmorite i da vam bude dobro, već ćete umesto toga čuti mnoštvo saveta kako bi trebalo ovo ili kako bi trebalo ono. Od saveta kako bi trebalo vaše telo da izgleda ovog leta do toga šta sve morate da uradite na odmoru. Zato smo u osamnaestoj epizodi podkasta sa psihoterapeutkinjom Ivom Branković razgovarali o nečemu što smo zaboravili – čemu odmor stvarno služi – a to je kako da se stvarno opustite, i odmorite.

Podkast “Kako da izgradite dobar život” možete slušati na svim platformama – Spotify, Deezer, Podcast.rs, Apple Podcast, YouTube – ili na sajtu Velikeprice.com.

Odakle se stvorio taj pritisak da mi ne možemo ni da odemo na odmor da se odmaramo nego pakujemo kofere pod teretom onoga kako treba da izgleda naše telo (ah, taj celulit), da li smo sve završili na poslu, pa do toga da li ćemo okačiti sliku koja će da skupi dovoljno veliki broj lajkova?

Kako da se stvarno odmorimo bez nekih opterećenja šta bi sve trebalo da uradimo na odmoru i bez pritisaka kako izgledamo? Kako da budemo “nežni prema sebi” i ne pokleknemo pod pritiscima?

Čime se još, osim kilažom i izgledom tela, opterećujemo kada idemo na odmor pa se onda odmor pretvori u zamor?

Kako da se sa odmora ne vratimo umorni i zašto se ljudi ponekad vrate iscrpljeni i sa odmora? Da li to važi samo za roditelje sa decom?

Zašto sve odmor može da krene u pogrešnom smeru? I kako da se to ne dogodi?

Da li je i planiranje kako ćemo da iskoristimo slobodno vreme na odmoru način da sebe opteretimo?

Kako da se pripremimo za odmor bez opterećenja i da uživamo?

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price