Uvod u anamotiju
Kultura

Samo jedno hvala za Šondu Rajms

"Uvod u anatomiju" ulazi u svoju 20. sezonu - 20. godinu zajedničkog razvoja likova iz serije i likova koji je obožavaju

Uvod u anamotiju Uvod u anamotiju / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia
mar 24 2024, 05:00

Podeli

„Ona scena kada žene stanu u špalir da bi zaštitile onu koja je preživela seksualno nasilje.“

„Scena kada bivši pacijenti Meredit Grej svedoče na sudu kako ona ne bi izgubila posao.“

„Kada Meredit i Derek odu pravo sa posla na venčanje.“

„Baš dosta toga volim patetičnog, ali, recimo ‘Good man in a storm’ govor Arizone Robins.“

„Kad Kristina na odlasku kaže Meredit ‘Don’t let what he wants eclipse what you need’, i ceo taj govor njen koji posle u mnogome utiče na njenu karijeru.“

Ovo su samo neki od odgovora na pitanje koje sam postavila prijateljicama u poslednjih nekoliko dana, a povodom premijere „Uvoda u anatomiju“, američke serije koja ove godine ulazi u 20. (slovima: dvadesetu) sezonu što je čini najdugovečnijom serijom o lekarima u istoriji američke televizije i jednom od najdugovečnijih serija u istoriji američke televizije uopšte.

Pa, kako je Šondi Rajms, kreatorki i dugogodišnjoj glavnoj scenaristkinji na projektu pošlo za rukom da opstane tako drugo, čak i onda kada su glavni likovi odlazili (nekada čak i zbog neslaganja sa samim glumcima), kako je serija preživela četiri američka predsednika, pandemiju koronavirusa, inflaciju, TikTok i „tiktokizaciju“ interneta?

Zašto i dalje pratimo šta će da bude sa Meredit Grej?

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price