Uvod u anamotiju
Kultura

Samo jedno hvala za Šondu Rajms

"Uvod u anatomiju" ulazi u svoju 20. sezonu - 20. godinu zajedničkog razvoja likova iz serije i likova koji je obožavaju

Uvod u anamotiju Uvod u anamotiju / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia
mar 24 2024, 05:00

Podeli

„Ona scena kada žene stanu u špalir da bi zaštitile onu koja je preživela seksualno nasilje.“

„Scena kada bivši pacijenti Meredit Grej svedoče na sudu kako ona ne bi izgubila posao.“

„Kada Meredit i Derek odu pravo sa posla na venčanje.“

„Baš dosta toga volim patetičnog, ali, recimo ‘Good man in a storm’ govor Arizone Robins.“

„Kad Kristina na odlasku kaže Meredit ‘Don’t let what he wants eclipse what you need’, i ceo taj govor njen koji posle u mnogome utiče na njenu karijeru.“

Ovo su samo neki od odgovora na pitanje koje sam postavila prijateljicama u poslednjih nekoliko dana, a povodom premijere „Uvoda u anatomiju“, američke serije koja ove godine ulazi u 20. (slovima: dvadesetu) sezonu što je čini najdugovečnijom serijom o lekarima u istoriji američke televizije i jednom od najdugovečnijih serija u istoriji američke televizije uopšte.

Pa, kako je Šondi Rajms, kreatorki i dugogodišnjoj glavnoj scenaristkinji na projektu pošlo za rukom da opstane tako drugo, čak i onda kada su glavni likovi odlazili (nekada čak i zbog neslaganja sa samim glumcima), kako je serija preživela četiri američka predsednika, pandemiju koronavirusa, inflaciju, TikTok i „tiktokizaciju“ interneta?

Zašto i dalje pratimo šta će da bude sa Meredit Grej?

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price