/ WARNER BROS TV - Album / Album / Profimedia

Ona gde je Čendler otišao zauvek

Zbogom, Prijatelju

okt 29 2023, 09:20

Podeli

Život nije sofa od narandžastog pliša postavljena posred Central Perka, znali smo i pre nego što je američki komičar otkrio manje smešnu stranu svog TV bivstvovanja u svojim memoarima, pišući u istoj ravni o trezvenosti, smrti, kesama za kolostomu i piklbolu. Ali teško da iko – kome se lice razveže u osmeh na prve taktove “I’ll be there for you” – može da pojmi Perryjev prerani odlazak kao nešto što se stvarno desilo.

Počelo je baš kako biva kad umre neko slavan – šum, neverica, društvene mreže… Svi podaci su forenzičkim naslađivanjem tabloidnih lešinara već bili tu: glumac je pronađen u svom domu, ušuškanom u komšiluku koji stanovnici El Eja znaju kao kao Pacific Palisades. Uzrok smrti je davljenje, posledica srčanog udara. Hitna pomoć je promptno pristigla, ali nisu mogli da mu pomognu. Jeziv detalj, koji istim onim “novinarima” nije promakao je, kako je svega nekoliko dana ranije Matthew na Instagramu podelio svoju sliku iz infinity bazena obasjanog mesečinom uz caption: “Oh, vir tople vode čini da se osećate dobro? Ja sam Mattman.”

Teško je čitati bilo šta od ovoga ako se u obzir uzme – a svi to znamo jer Perry nijedan detalj nije krio – u kojoj meri je slavni komičar bio “pod vodom” decenijama unazad.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price