Najopasniji rezultat Podcast

Tri puta reč na slovo K

Pregled zimske pijace: Zvezda i Partizan, Perišić i Brekalo, Lion i ostatak sveta - 34. epizoda podkasta Najopasniji rezultat

/ FTF Film Stills / Profimedia
feb 06 2024, 18:40

Podeli

Pred vama je 34. epizoda podkasta Najopasniji rezultat u produkciji Velikih priča, u kojoj standardni domaćin Uroš i standardni ko-domaćini Vlada i Miho razgovaraju o fudbalu i još preciznije, o fudbalskoj pijaci. Miho je bio zaključan u kolima, odakle je snimao čitavu epizodu što joj je dalo posebnu draž 🙂

Govoreći o tome kako neki klubovi troše, gospon Topić je spomenuo da bi poslovanje nekih klubova bila uvreda za “Moneyball”, pa se Vlada setio sjajne ideje kako bi u Italiji mogli da prevedu svoje tumačenje moneyballa – marbleball. Kada se igrači gomilaju kao klikeri i tek poneki ispadne staklenac.

Osim novih kovanica, ovaj je fudbalski trojac svetu podario epizodu o tome kako je i zašto trošio Lion i šta će sada sa tim silnim biserima koje su uzeli na pravdi boga, šta znači Elmasova selidba u Bundesligu, ko se u Premijer ligi najviše otvorio i zašto zapravo niko nije radio ništa ozbiljno od velikih igrača na tržištu. Pa malo o Partizanu i ukrajinskoj vezi crno-belih. Pa malo Zvezdi i obaranju rekorda u prodaji. Pa malo o Hajduku, Perišiću i Brekalu. Pa malo o Dinamu i njihovim izborima, koji se slučajno poklapaju sa super izbornom godinom u Hrvata.

U ovoj epizodi reč na slovo K spomenuta je tri puta, sve ostalo proteklo je u fer i korektnom naglabanju o temama koje nikoga previše ne tangiraju, ali o njima svi vole da pričaju. Jer je u čovekovoj prirodi da kupuje i prodaje. I da voli fudbal.

Podkast Najopasniji rezultat možete slušati na svim audio platformama i na YouTube.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price