Otvorena vrata
Kultura

Serija kojoj nije ništa

Vidi kako se smejem

Otvorena vrata Otvorena vrata / Screenshot YouTube
jun 29 2024, 11:43

Podeli

“Sad mogu da kažem, prošlo je previše godina”, čujem nakon što odmjutujem video koji mi je iskočio na nekoj od početnih stranica društvenih mreža koje koristim.

Odmjutujem, jer vidim da nešto govori glumica i producentkinja Bojana Maljević i shvatam da je u pitanju isečak iz emisije Agape, koja se trenutno emituje na Insajder televiziji. Shvatim da se priča o seriji “Otvorena vrata”, pa dodatno pojačam video. Premotam i postaje mi jasno da je to što Maljević “sada sme da kaže” zapravo informacija o pobudi da ova sad već kultna serija uopšte i nastane.

Naime, producent serije, Bojan Maljević, bavio se, između ostalog i proizvodnjom One Touch Lock vrata, koja je trebalo promovisati. Zašto da to ne uradi biznis kroz seriju, porodičnu komediju o jednoj ne baš tako običnoj beogradskoj građanskoj porodici koja živi, radi i snalazi se u Beogradu devedesetih godina?

Bojan Maljević angažuje Miloša Radovića i Biljanu Srbljanović i nastaje sigurno najbolja reklama za One Touch Lock vrata, a takođe i gotovo sigurno, jedna od najboljih serija napisana na srpskom jeziku.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price