Kultura Podcast

Bajaga više nije fin mladić

... sada je još finiji gospodin, što se videlo i u sjajnom razgovoru sa Brankom Rosićem na “Velikim panelima”

/ Fotografija: Nebojša Babić
avg 23 2024, 09:59

Podeli

Krajem maja na Dorćol placu, na Mikseru, održani su “Veeeliki paneli”. Za sve one koji nisu uživo čuli Rumenu Bužarovsku, Željka Pantelića, “dodavanja” Draže Petrovića i Anta Tomića, ili šta je Bajaga rekao u razgovoru sa Brankom Rosićem, svi snimci nalaze se na YouTube kanalu Velikih priča.

Ovaj sa Bajagom ostavili smo za kraj, ne samo zato što je leto, i ne samo zato što se primiče veliki koncert Bajage i Instruktora na Ušću. 

Ima razloga, čućete u videu – baš kao što ćete čuti da je Bajaga, naravno, i dalje fin mladić. Samo što je malo porastao…

***

Momčilo Bajagić Bajaga ispričaće na gostovanju mnogo toga pa i da nikada nije sanjao da baš svira sa Rolingstonsima na Vembliju. Nekoliko dana nakon ovog razgovora na Dorćol placu desila mu se ista stvar kao i Stonsima. Prvo je koncert zakazao na Hipodromu ali se događaj zbog dragih četvoronožnih stanovnika preselio na Ušće.

Branko Rosić je rekao Bajagi da je zanimljivo da je 1979. on svirao sa Ribljom čorbom na Tašmajdanu na prvi dan škole, a sada pravi veliki koncert na Ušću poslednjeg dana raspusta, 31. avgusta (mada se ni sutradan neće ići u školu jer prvi pada u nedelju).

 

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price