Trejler za Džoker 2
Kultura

Džoker, Lady Gaga i ne toliko loša romansa

Da slučajno ne znate ko je Lejdi Gaga, pomislili biste kako je glumica vizuelno, estetski (pa i glumački) prava Harli Kvin. Ona iz stripova. Ne Harli Kvin kao Margo Robi

Trejler za Džoker 2 Trejler za Džoker 2 / Screenshot YouTube
apr 13 2024, 10:26

Podeli

Vitni Hjuston u “Telohranitelju”. Olivija Njutn Džon u “Briljantinu”. Madona u “Eviti”. Britni Spirs u “Nismo više klinke”. Rijana u “Oušnovih 8”. Kristina Agilera u filmu Burleska. Areta Frenklin u “Braći Bluz”. I naravno, ali naravno Barbra Strajsend u “Devojci koju sam voleo”. Ovo su samo neka od imena pevačica koje prve padnu napamet kada se govori o onima koje su imale priliku da osim primarnog talenta svetu pokažu da poseduju (bar) još jedan — glumački.

Da se razumemo, ti talenti gotovo nikad nisu bili jednaki, niti se na njima jednako radilo. Prosto, gotovo uvek si u nečemu dobra, ali si u nečemu — bolja. Sve žene pomenute na početku ovog teksta su, čini se, ipak bolje pevačice.

Iako smo plakali na “Telohranitelja”. Iako smo napamet znali koreografiju iz “Briljantina”, iako smo pevali sa Madonom “Don’t cry for me Argentina”, iako smo se obradovali kad smo videli da mamu Britni Spirs glumi Kim Katral, široj javnosti najpoznatija po ulozi Samante Džouns u seriji “Seks i grad”, iako je Barbra Strajsend potpuno mogla da parira Robertu Redfordu, te žene nikada, ali nikada nismo posmatrali kao samo glumice (čak ni onda kada su nagrađivane za svoje role), već isključivo kao pevačice koje glume.

Ovih dana izašao je trejler za film Džoker 2 Toda Filipsa. Džokera ponovo igra Hoakin Finiks koji je za tu ulogu pre nekoliko godina nagrađen Oskarom. A Harli Kvin igra, moglo bi se reći, pevačica koja glumi. Ili kraće — Lejdi Gaga.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price